Večernji list

RAT WAGSICA SE NASTAVLJA

RUKA MIRA NIJE PRIHVAĆENA

Coleen Rooney pružila je ruku mira Rebeki Vardy u posljednjem pokušaju da javni rat dviju supruga nogometaša ne završi na sudu. Ali i da se spasi milijunske odštete koju će morati isplatiti

“Wagatha Christie”, kako su otočki mediji posprdno nazvali rat dviju wagsica, dobio je novu epizodu. Coleen Rooney očito je priznala da je ishitreno javno optužila Rebeku Vardy da prodaje detalje iz njezina života tabloidima i sada se pokušava izvući i izvansudskom nagodbom zaključiti slučaj. Naime, supruga Jamieja Vardyja tužila ju je za klevetu. I pritom tražila milijunsku odštetu. Ruku mira Rebeka, međutim, nije prihvatila već je odlučila ići do kraja. “Želim izravnati račune”, poručila je supruga napadača Leicestera.

U sportskom tjedniku Max predstavljamo kandidatkinje za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati sredinom srpnja u Zagrebu. Matea Kosinec (21) dolazi iz Zagreba i trenira bikini fitness.

– Osam ili devet godina trenirala sam te-kvon-do. Iša sam na turnire, državna prvenstva, međunarodna natjecanja. Nisam bila na samom vrhu, ali sam bila solidan borac. Uostalom, dogurala sam do crnog pojasa. Onda mi se dogodila ozljeda, imala sam lom ruke pa sam na kraju odustala od tog sporta. Nakon oporavka krenula sam u teretanu i ondje sam otkrila bikini fitness. Još nisam bila ni na jednom natjecanju, ali planiram do kraja godine otići barem na jedno. Mislim da bi se natjecanje trebalo održati u svibnju ili rujnu ove godine. Inače sam na trećoj godini nutricionizma, a cilj mi je najesen upisati Kineziološki fakultet. Zanima me taj spoj treninga i pravilne prehrane – istaknula je Matea.

EKSPLOZIVAN SADRŽAJ

hr-hr

2021-03-13T08:00:00.0000000Z

2021-03-13T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282445646809463

Vecernji List