Večernji list

horoskop

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

NE POSTOJI NIJEDNA ZAGONETKA KOJU NEĆETE RIJEŠITI

LJUBAV: Iz vas danas zrači tolika količna samopouzdanja da ćete moći postići sve što poželite. KARIJERA: Čini se da ne postoji ni jedna zagonetka koju sad ne biste mogli rješiti. Stoga će vas mnogi pitati za savjet. ZDRAVLJE I SAVJET: Poradite na svojoj iskrenosti.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

MOGLI BISTE DOŽIVJETI JAKO LIJEPO POSLOVNO PUTOVANJE

LJUBAV: Ljubavna veza lijepo napreduje unatoč vašem povremenom nestrpljenju. Okolnosti vam pomažu. KARIJERA: Na poslovnom putovanju mogli biste doživjeti iznimno lijepo iskustvo. Uspjet ćete spojiti ugodno s korisnim. ZDRAVLJE I SAVJET: Izađite drugima u susret.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

JOŠ UVIJEK ČEKATE ODGOVOR ZA TU STEPENICU VIŠE

LJUBAV: Zrelost i promišljenost bit će vam glavni aduti da pregrmite ovaj zahtjevan dan u kom ćete se osjećati pomalo frustrirano. KARIJERA: Još uvijek čekate odgovore koji bi vas protežirali stepenicu više. ZDRAVLJE I SAVJET: Maknite se od snobova.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

PAZITE ŠTO I KOME GOVORITE, DA VAS NE BI KRIVO SHVATILI

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom pokušat ćete obnoviti stari hobi koji vam oboma čini zadovoljstvo. KARIJERA: Na rubu ste da kažete nešto u dobroj namjeri, ali da vas pogrešno shvate. Pazite kome i što govorite. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete snalažljivi.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

IMATE UGODNU POZICIJU, ALI NJU TREBATE I OPRAVDATI

LJUBAV: Iz udobnosti svog doma danas ćete izaći van na sunce i svojim društvom počastiti drage vam osobe. KARIJERA: Izgledat će vam da imate vrlo ugodnu poziciju, ali nju treba i opravdati profesionalnim radom. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanje.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

ANALIZIRAJTE OPCIJE ULAGANJA NA DOBRIM TEMELJIMA

LJUBAV: Vaš glavni adut danas u ljubavnim temama bit će senzualnost i smisao za erotiku. Mnogi će zavoditi. KARIJERA: Analizirat ćete moguće opcije ulaganja i razvoja posla na dobrim financijskim temeljima. ZDRAVLJE I SAVJET: Problemi s konzumacijama.

BIK (21. travnja - 21. svibnja)

NE SRLJAJTE ZA NOVITETIMA, IMA VREMENA ZA NAUČITI

LJUBAV: Kako bi osvježili svoju vezu dat ćete se u trošak. Moguće je čašćenje, dar ili poziv na večeru koju vi plaćate. KARIJERA: Nemojte srljati za novitetima. I njih treba upoznavati postepeno, a vremena da sve naučite ima dovoljno. ZDRAVLJE I SAVJET: Nema briga.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

DANAS BUDITE SKROMNI, ŠUTITE I JEDNOSTAVNO - VOLITE

LJUBAV: Danas ćete proći najbolje ako se ne oglašavate ako baš ne treba. Jednsotavno šutite i volite bez zahtjeva. KARIJERA: U lijepo organiziran posao pokušat ćete unijeti neke nove i napredne ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Osluškujte svoj unutrašnji glas u miru.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

MORATE SVLADATI NOVE TEHNOLOGIJE. SAMO NAPRIJED

LJUBAV: Uživat ćete u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami djelovat će opušteno i bez pritiska. KARIJERA: Zateći ćete se pred novim tehnologijama koje trebate svladati. Nađite motiv zašto je to dobro prihvatiti. ZDRAVLJE I SAVJET: U odličnoj ste formi.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

SVOJOM MAŠTOVITOŠĆU PARTNERA ČINITE SRETNIM

LJUBAV: U osobnim odnosima pokazujete zavidnu razinu maštovitosti i nježnosti. Partner će biti zadovoljan. KARIJERA: Da bi postigli kompromis sa nekim od kolega, pozovite se na stabilna i dugotrajna postignuća u poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite za intuicijom.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

DANAS BISTE JEDAN POSAO MOGLI PRIVESTI KRAJU

LJUBAV: Ne hvalite se nečim čega nema. Prihvatite ovo siromašno ljubavno vrijeme kao prolazno. KARIJERA: Posao koji još niste dovršili danas biste mogli privesti kraju na vrlo inspirativan i ugodan način. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte na zraku.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

NE TREBAJU VAM POMPE, MALIM KORACIMA STIŽETE K CILJU

LJUBAV: Sve što bi na bilo koji način moglo utjecati na vaš ljubavni i emotivni život neće vam ići na ruku. KARIJERA: I malim koracima možete stići do cilja. Ne treba vam senzacije. To je manje atraktivno, ali jednako je učinkovito. ZDRAVLJE I SAVJET: Pobjeđujete brige.

ZABAVA

hr-hr

2021-07-24T07:00:00.0000000Z

2021-07-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282063394993553

Vecernji List