Večernji list

horoskop

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

KOMBINIRATE DIPLOMACIJU I PODUZETNIŠTVO. STRPLJENJA

LJUBAV: Prelijep je dan za svaku vrstu druženja i izražavanja naklonosti. Ne sjedite doma ako ste sami. KARIJERA: Kombinirat ćete diplomaciju i poduzetnički duh. Na trenutke će vam biti teško, ali uz strpljenje. ZDRAVLJE I SAVJET: Jedite zdravu hranu.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

LJUTI VAS ŠTO VAS NE RAZUMIJU, JER IMATE OČEKIVANJA

LJUBAV: Bit ćete ljuti što vas druga strana ne razumije, ali to je rezultat prevelikih očekivanja. KARIJERA: Kad vas pozovu i pitaju vas kako ste odradili ono što treba, pokušajte biti ozbiljniji. Ostavit ćete bolji dojam. ZDRAVLJE I SAVJET: Što nas ubije, to ojača.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

POSLOVNA KORESPODENCIJA UZIMA VAM VEĆINU DANA

LJUBAV: Danas ćete biti nadahnuti za intimističko druženje uz finu večeru udvoje. Vjerojatno će to biti kod kuće. KARIJERA: Ovdje bi vam zaista moglo krenuti. Osvrnite se oko sebe i vidjet ćete mnogo povoljnosti. ZDRAVLJE I SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

DANAS VAM IDU SVI POSLOVI POVEZANI S LJUDIMA

Odličan je dan za neobavezna druženja uz kavicu. Izađite, prošetajte, povežite se s ljudima, popričajte. Svi poslovi povezani s ljudima, strankama ili komunikacijama danas su vam lijepo postavljeni. Vi svijetlite. LJUBAV: KARIJERA: ZDRAVLJE I SAVJET:

(22. studenog - 21. prosinca)

FOKUSIRANI STE NA VOLJENU OSOBU, ŽELITE JOJ UGODITI

LJUBAV: Bit ćete usredotočeni na voljenu osobu i nastojati joj ugoditi u svakom pogledu. Ipak, ne zaboravite sebe. KARIJERA: Osjećat ćete da je pred vama jedna važan zadatak, gotovo kao misija. Trebate odlučivati. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite mudri.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

IMATE FINANCIJSKU PODLOGU, SAD NA NJOJ MOŽETE GRADITI

LJUBAV: Možda ćete vidjeti nešto što drugi ne vide, ali nemojte se time opterećivati. Dan je i dalje dobar za ljubav. KARIJERA: Zaključit ćete da imate prilično dobru financijsku podlogu, te da na njoj možete graditi dalje. ZDRAVLJE I SAVJET: Ograničite kalorije.

BIK (21. travnja - 21. svibnja)

DANAS RADITE NA KOMUNIKACIJI S VOLJENOM OSOBOM

LJUBAV: Poradit ćete na komunikaciji s voljenom osobom. Tako ćete svoj odnos još više unaprijediti. KARIJERA: Stvari povezane s novcem ili vašom zaradom od danas bi trebale krenuti novim, pozitivnijim smjerom. ZDRAVLJE I SAVJET: Male brige koje prolaze.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

DANAS BISTE MOGLI IZAĆI I LIJEPO SE PROVESTI

LJUBAV: Mogli biste danas izaći i lijepo se provesti. Neće biti senzacija, ali je ritam društvenog i privatnog života povoljan. KARIJERA: Bit ćete zahvalni svojim poslovnim partnerima koji će vam progledavati kroz prste. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokažite to što znate.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

POSLOVNA KORESPODENCIJA ODUZIMA VAM VEĆINU DANA

LJUBAV: U privatnim odnosima razvit će se dobra komunikacija, ali bez nekog dubljeg emotivnog zbližavanja. KARIJERA: Poslovna korespondencija uzet će vam većinu današnjeg dana, a pri tom ćete biti sabrani i ljubazni. ZDRAVLJE I SAVJET: Posjetite zubara.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

DANAS VAS POSEBNO INSPIRIRAJU TAJNE I INTRIGE

LJUBAV: Tajne i intrige će vas posebno inspirirati. Bit ćete skloni napraviti sve kako bi zadobili nečije srce. Pazite dokle idete. KARIJERA: Svaka vaša akcija bit će podržana čak i ondje gdje se tome možda niste ni nadali. Iskoristite priliku. ZDRAVLJE I SAVJET: Smirite se.

(22. prosinca - 20. siječnja)

NEDAJTE SE USPAVATI NA LOVORIKAMA. RADITE DALJE

LJUBAV: Ništa vas neće posebno brinuti, ali isto tako ni poticati za ljubav. Prilično miran dan. KARIJERA: Opet će vas hvaliti, a vi predete, ali ne posustajete. Malo je onih koji bi se dali uspavati na lovorikama. Radite dalje. ZDRAVLJE I SAVJET: Nadvladavate melankoliju.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

DOK SE ZABAVLJATE, MOŽDA VAM PROMIČE NOVA LJUBAV

LJUBAV: Dok se vi zabavljate i poigravate, možda vam sa strane izmiče važna ljubavna prilika. Budite ozbiljniji. KARIJERA: Analizirat ćete poslovne rezultate. Neki će biti odlični i stabilni, a neki nedorečeni i necjeloviti. ZDRAVLJE I SAVJET: Vitalni ste i snažni.

Ven

hr-hr

2021-09-26T07:00:00.0000000Z

2021-09-26T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281848646751979

Vecernji List