Večernji list

Horoskop

LJUBAV: Dok vi u sebi slažete pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana kroji kritike. KARIJERA: Bit će vam potrebno takta i osjećaja za realnost kako bi svoje dobre namjere uspjeli usmjeriti onako kako treba. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se.

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) NE TUGUJTE I NE PITAJTE. PRIHVATITE SITUACIJU

LJUBAV: Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jest. KARIJERA: Dosta toga bit će u rukama drugih, a vi ćete se morati prilagođavati. Ne ulazite u rasprave. ZDRAVLJE I SAVJET: Jednostavno izdržite.

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) U LJUBAVI SE DANAS OSJEĆATE BAŠ DOBRO

LJUBAV: Iako u ljubavi ne stojite najbolje, danas ćete se osjećati sasvim dobro i vjerovati da dolaze boji dani. KARIJERA: Otvaraju vam se jedna velika vrata. Prilika za razvoj karijere i napredovanje u struci je tu. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete u dobroj formi.

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) MOGUĆ JE NOVČANI DOBITAK, ALI I JEDNAK IZDATAK

LJUBAV: Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti osobi koja vam se sviđa. KARIJERA: Moguć je finanacijski dobitak, ali ubrzo će uslijediti i nepredviđeni izdatak. ZDRAVLJE I SAVJET: Oslobodite se mržnje.

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) NASTAVLJATE S LJUBAVNIM, ALI I POSLOVNIM POBJEDAMA

LJUBAV: Nastavljate sa svojim ljubavnim osvajanjima. Druga strana vas podržava i slijedi, a vi ste zadovoljni. KARIJERA: Uspjet ćete dobiti najbolje iz ponude suradnika ili sponzora. Razjasnit ćete stvari do krajnjih detalja. ZDRAVLJE I SAVJET: Nastavite dalje.

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) ŠTO GOD PODUZELI, DRUGA STRANA IMA SVOJU VERZIJU

LJUBAV: Što god vi poduzeli, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. KARIJERA: Danas budite oprezni. Ne trebate potpuno povlađivati drugima, ali ih ne smijete ni ignorirati. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite zlatnu sredinu.

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) KVALITETNIM RADOM JAČATE POVJERENJE KOLEGA

LJUBAV: Zbrka koje je možda nastala, pojavila se na razini komunikacije. Stoga šutite i jednostavno pokažite ljubav. KARIJERA: Potrudite se kvalitetnim radom ojačati povjerenje između vas i suradnika. Ne inzistirajte na sitnicama. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite tolerantniji.

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) DANAS VAM IDU OD RUKE PODUZETNIČKI POSLOVI

LJUBAV: Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti sreću i zadovoljstvo. KARIJERA: Ići će vam od ruke poduzetnički poslovi, ali i oni oni kod kojih je dominantno promišljanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) NA POSLU VAS SVE VIŠE CIJENE. TO VAS MOTIVIRA

LJUBAV: Zauzet ćete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. KARIJERA: Na poslu vas sve više cijene. To vam imponira, ali vas i obvezuje da radite bolje, predanije i ozbiljnije. ZDRAVLJE I SAVJET: Slijedite svoje ciljeve.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) OSOBNI I POSLOVNI ODNOSI RAZVIJAJU SE SASVIM DOBRO

LJUBAV: Vaši osobni odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. KARIJERA: Imate dobre temelje za nastavak jedne teme u poslu na kojoj ste dugo radili. Zbog toga ćete biti bolje motivirani. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvajte grlo.

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) DANAS ĆETE SE MORATI BORITI ZA SVOJ STAV

LJUBAV: Vaše zabave kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i odgađaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. KARIJERA: Doći će do male rasprave na temu financiranja određenih projekata. ZDRAVLJE I SAVJET: Borit ćete se za svoj stav.

RIBE (19. OVELJAČE - 20. OŽUJKA) LJUBAZNOŠĆU ODRAŽAVATE STATUS QUO U SVOJOJ VEZI

LJUBAV: Ljubaznim stavom uspjevate odražavati solidan status quo u svojoj vezi. KARIJERA: Posla je sve više, pa ćete raditi sve intenzivnije. Moguće je da ćete danas ostati i nakon radnog vremena. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zamarajte se suvišnim pitanjima.

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2021-11-29T08:00:00.0000000Z

2021-11-29T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281973200928344

Vecernji List