Večernji list

Horoskop

OVAN (21. OŽUJKA - 20. TRAVNJA) ZRAČITE ŠARMOM I LJEPOTOM. TOTALNO STE NEODOLJIVI

LJUBAV: Bit ćete povezani sa svakom osobom iz svoje okoline. Zračit ćete snagom, šarmom i ljepotom. Bit će vam teško odoljeti. KARIJERA: Danas biste mogli postići zavidne rezultate u svim poslovima gdje se traži rad s ljudima. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmašite se.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) ŠEFOVI BI VAS MOGLI IZNENADITI NOVIM ZADACIMA

LJUBAV: Danas nećete biti sigurni kako se postaviti u jednoj ljubavnoj situaciji. Sve će se po vašim kriteijima odvijati prebrzo. KARIJERA: Uslijedit će iznenađenje od strane nadređenih. Novi zadaci zahtijevaju i nove talente. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne dramite, nego se snađite.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) NAJRADIJE BISTE POLETJELI NEGDJE DALEKO OD SVEGA

LJUBAV: Imate potrebu pričekati da se dojmovi slegnu. Na neki način ste u pravu. Ne treba ništa forsirati. KARIJERA: Najradije biste poletjeli u neki novi svijet, ali radi se samo o idejama. Dobre su, ali ostvarenje ide postepeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljen, spašen.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) IMAJTE NA UMU DA BAHATOST NE DOVODI BAŠ NIGDJE

LJUBAV: Premda će vas na trenutke vaša mašta navoditi na nepredvidive poteze, ipak igrate na sigurno. KARIJERA: Dominantan stav i bahatost ne mogu donijeti dugoročno dobre rezultate. Imajte to na pameti. ZDRAVLJE I SAVJET: Proanalizirajte sebe.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) DOBAR POSAO OTVARTI ĆETE KROZ SURADNJU S MLADIMA

LJUBAV: Uz veselicu i šale vi ćete uspjeti nadvladati većinu svojih ljubavnih briga. Tako će biti danas. KARIJERA: Dobar posao ostvarit ćete u suradnji s mladim osobama. Radi se o nečem novom što dosad niste radili. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) BIT ĆETE ORIGINALNI U GOTOVO SVAKOM POSLU

LJUBAV: Danas se čini da se stvari ubrzavaju i kreću onim tokom kojim vi želite. To će vas ohrabriti i usrećiti. KARIJERA: Pokazat ćete se vrlo maštoviti i originalni gotovo u svakom poslu, a posebno u kreativnim profesijama. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanje.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) MOŽDA STVARI NE IDU PO PLANU, ALI ĆETE PRILAGODITI

LJUBAV: Možda se neće sve odvijati prema vašem ljubavnom planu ili željama, ali naći ćete načina da se prilagodite. KARIJERA: Nastavljate sa svojom “tihom” fazom kad vam je važniji mir nego isticanje. Bit ćete zadovoljni. ZDRAVLJE I SAVJET: Spavajte.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) VJERNI STE LJUBAV, ALI I OBITELJI. ORGANIZIRAJTE SE

LJUBAV: Vjerni ste ljubavi, ali i obitelji. Ona iz koje potječete danas traži vaš angažman. Organizirajte se. KARIJERA: Uspješno ćete privesti kraju zadatak i nastaviti graditi posao bolje nego što ste se nadali. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate snage za dvoje.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) U SVAKOJ SITUACIJI VIDJET ĆETE PRILIKU ZA LJUBAV

LJUBAV: Novi stil zabave povezat ćete sa svojom svakodnevnicom. U svakoj situaciji vi ćete prepoznavati mogućnost ljubavi. KARIJERA: Pred vama je neobičan poslovi dan u kom će isplivati na vidjelo posebni talenti koje posjedujete. ZDRAVLJE I SAVJET: Istražite sebe.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) SKLONI STE VIDJETI I ONO ČEGA ZAPRAVO UOPĆE NEMA

LJUBAV: Mnogi će se danas baviti svojim ljubavnim snovima. Bit ćete skloni vidjeti i nešto čega zapravo nema. KARIJERA: Dobri financijski temelji i jednaki rezultati nakratko će uspavati vašu motivaciju za rad. ZDRAVLJE I SAVJET: Malo ćete ljenčariti.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) ZA USPJEH TREBA DATI TRUDA, ALI VAMA SE TO NE DA

LJUBAV: Teško prepoznajete ljubavne zakonitosti, pa ste zbunjeni onim što se moglo i očekivati. Okrećete na šalu. KARIJERA: Da bi uspjeli više, treba se više i potruditi, ali vama kao da se to ne da. Bavite se novim idejama. ZDRAVLJE I SAVJET: Ništa nemojte preskočiti.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) DANAS ŽELITE ZAOKRUŽITI I FINIŠIRATI JEDNU CJELINU

LJUBAV: Male dvojbe bit će povezane s uređenjem zajedničkog prostora ili doma. Bit ćete zbunjeni, ali ne toliko da ne funkcionirate. KARIJIJERA: Danas želite zaokružiti jednu cjelinu. Potrudit ćete se to finiširati najbolje što znate. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite sabrani.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2022-05-26T07:00:00.0000000Z

2022-05-26T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282162179835483

Vecernji List