Večernji list

Horoskop

OVAN (21. OŽUJKA - 20. TRAVNJA) POSLOVNA KOMUNIKACIJA IDE DOBRO, IMATE ODGOVORE

LJUBAV: Voljenu osobu danas ćete vjerojatno ugodno iznenaditi nekom kuhinjskom delicijom. KARIJERA: Vaša poslovna komunikacija danas će se razvijati odlično. Dobit ćete jasne odgovore. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemiri i nesanice.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) PRIHODI KASNE I TO VAS BRINE, ALI KONTAKTI SU DOBRI

LJUBAV: Opet ćete malo izgubiti kompas, a druga strana će se pitati što vi zapravo želite. Definirajte stav. KARIJERA: Manji prihodi će kasniti, a vi ćete se osjećati manje sigurnim. Kontakti su i dalje dobri. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite pri ruci članu obitelji.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) IZAĐITE, DOBRO VI VAM DOŠLA ŠETNJA NA ZRAKU

LJUBAV: Neki bi se u druženju s ljudima mogli osjećati kao seksualni objekt. KARIJERA: Možda vam se čini da više ne možete podnositi tuđe greške, ali vi im trebate ukazati na to. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro bi vam došla šetnja na zraku. OCJENA: 4,5,4

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) USPJEŠNO ĆETE POVEZATI KREATIVNOST I INTUCIJU

LJUBAV: Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete danas toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Sretni ste. KARIJERA: Većina vas danas će uspješno povezati kreativnost, intuiciju,i opušten pristup. ZDRAVLJE I SAVJET: Vi ste jači od nemira.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) BAJKE SU JEDNO, ALI REALNOST JE DRUKČIJA

✽✽✽✽

LJUBAV: Većina vas bit će sklona pričati bajke, dok će stvarnost biti drukčija. Ne dramite ako vas spuste na zemlju. KARIJERA: Danas ćete upoznati vrlo zanimljive poslovne suradnike koji primjenjuju osebujne metode. ZDRAVLJE I SAVJET: Oslobodite se predrasuda.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) SHVAĆATE DA STE SRETNICI, OSTVARUJU VAM SE ŽELJE

LJUBAV: Mnogi će shvatiti da su pravi sretnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to. KARIJERA: Zanemarit ćete analize prethodnog razdoblja i sa sigurnošću se posvetiti zadacima. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete kompletni.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) DANAS TEŠKO DA IŠTA MOŽE POMUTITI VAŠU SREĆU

LJUBAV: Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male obiteljske peripetije vi ćete riješiti s lakoćom. KARIJERA: Na putovanju ili sastanku moglo bi doći do neprofesionalnog ponašanja. ZDRAVLJE I SAVJET: Zapamtite onu: Strpljen, spašen.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) KOLEGE NEĆE BITI POTPUNO SIGURNI KOJIM SMJEROM IDETE

LJUBAV: Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi mogao donijeti sreće. KARIJERA: Ljudi s kojim surađujete neće biti potpuno sigurni kojim smjerom nastaviti započeto. Pomozite im. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) SKLONI STE TROŠENJU, NEKI ĆE GRADITI KULE U ZRAKU

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, sve ćete se bolje razumjeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. KARIJERA: Bit ćete skloni trošenju. Neki će graditi kule u zraku. Potrebna je realnija procjena stvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete lucidniji od drugih.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) KOLEGE ĆE POSTIĆI DOGOVOR S ŠEFOVIMA, ALI BEZ VAS

LJUBAV: Očekivanjima ćete partneru spremno udovoljiti i tako ćete svoju vezu još više stabilizirati. KARIJERA: Vaši kolege će postići dogovor sa šefovima bez da se vas puno pita. Ipak, to će biti i u vašu korist. ZDRAVLJE I SAVJET: Mali nemiri u dogovaranjima.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) PRED VAMA JE ZANIMLJIV DAN, POKAZUJETE REZULTATE

LJUBAV: Danas biste lako mogli pokazati nedostatak osjećaja za mjeru u strastima. Pokušajte naći zlatnu sredinu. KARIJERA: Pred vama je vrlo zanimljiv dan u kom ćete dobiti priliku prezentriati ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki će biti promukli.

✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) NASTAVLJATE ISTRAŽIVATI SVOJE INVENTIVNE IDEJE

LJUBAV: Oni koji još traže srodnu dušu danas bi je na lak i ugodan način mogli naći na svom pslu ili preko posla. KARIJERA: Nastavit ćete razvijati svoje inventivne ideje, a suradnja s kolegama također će napredovati. ZDRAVLJE I SAVJET: Dan je dobar za zaposlene.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽

✽✽✽✽

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2022-06-30T07:00:00.0000000Z

2022-06-30T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282162179905684

Vecernji List