Večernji list

Horoskop

OVAN (21. OŽUJKA - 20. TRAVNJA) NISTE VJEŠTI U IZRAŽAVANJU ŽELJA, ALI STE EMOTIVNI

LJUBAV: Nećete baš biti vješti u izražavanju ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni. KARIJERA: Bavite se svojim sustavom vrijednosti. Činit će vam se da tu nešto treba mijenjati. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate sasvim dovoljno snage.

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) NA POSLU SE OSJEĆATE KAO DA VAS RAZAPINJU NA KRIŽ

LJUBAV: Nema zime za vaše osobne odnose, ali danas ćete se jednostavno ulijeniti. Partner će morati potegnuti sam. KARIJERA: Na poslu se osjećate kao da ste razapeti na križ. Svatko će vući na svoju stranu. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokušajte pomiriti zaraćene strane.

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) PRIČEKAJTE S AMBICIJAMA, BIT ĆE I ZA TO PRILIKA

LJUBAV: Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate prazinu koja vas muči već neko vrijeme. KARIJERA: Ne pokušavajte ostvariti svoje ambicije pod svaku cijenu, jer će biti još boljih prilika za to. Radite. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanje.

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) ČAVRLJATE I “KLIKATE” S VOLJENOM OSOBOM

LJUBAV: Ovaj dan pun obećanja provest ćete u ugodnom čavrljanju s voljenom osobom. Razumjet ćete se. KARIJERA: Djelovat ćete na dvije razine: jedna je ona skrivena, a druga otvorena, pokretačka, diskusijska. ZDRAVLJE I SAVJET: Uglavnom možete sve.

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) RADITE LAKO, ALI JE LI TO ZADOVOLJAVAJUĆE?

LJUBAV: Opet ste jednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete dijeliti sve i to ravnopravno. KARIJERA: Lakoća s kojom radite neće biti proporcionalna vašim rezultatima. Stoga će netko pitati da li radite dobro. ZDRAVLJE I SAVJET: Bavite se sportom.

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) MISLIMA STE DALEKO OD LJUBAVNE STVARNOSTI

LJUBAV: Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svijetu mašte. KARIJERA: Krećete u nova osvajanja konkretnih rezultata. Osmišljavate nov način zarade. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit će puno pričanja.

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) BUDITE PAŽLJIVI PREMA PARTNERU, DAJTE MU DAR

LJUBAV: Pred vama je dan kad ćete morati biti malo pažljiviji s voljenom osobom. Poklonite joj dar. KARIJERA: I danas ste rastrgani između više opcija. Pokušajte se usredotočiti na svoj dio posla i ne pitajte previše za druge. ZDRAVLJE I SAVJET: Brige, stres, nervoza.

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) MUČI VAS NESRAZMJER IZMEĐU ŽELJA I OČEKIVANJA

LJUBAV: Spojit ćete osjećaje i otvorenost za ljude. Mnogi će zajedno s partnerom izlaziti na više mjesta. KARIJERA: I danas će vas pomalo mučiti nesrazmjer između vaših želja i onoga što od vas traže vaši nadređeni. ZDRAVLJE I SAVJET: Vrijeme je da odrastete.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) IDEALE STAVLJATE VISOKO, I SPREMNI STE IH SLIJEDITI

LJUBAV: Vaši ideali postavljeni su visoko, ali vi ste ih spremni slijediti, bez obzira kamo vas oni doveli. KARIJERA: Na poslu se neće događati ništa posebno novo. Vaša znanja doći će do izražaja čak i u malim stvarima. ZDRAVLJE I SAVJET: Više se krećite.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) SPRETNI STE I SNALAŽLJIVI, ČITATE IZMEĐU REDOVA

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kavicu danas bi samcima mogla donijeti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. KARIJERA: Bit ćete spretni i snalažljivi, a u isto vrijeme sposobni čitati između redova. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zapostavljajte detalje.

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) ZADACI VAM NISU ZANIMLJIVI, PA IH VI MIJENJATE

LJUBAV: Humor ćete kombinirati sa strastima. Voljneu osobu rado ćete odvući u spavaću sobu, ali uz peripetije i šale. KARIJERA: Nije da vam se ne radi, ali ako zadaci nisu zanimljivi, vi ćete ih promijeniti da takvi postanu. ZDRAVLJE I SAVJET: Družit ćete se s mladima.

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) NA POSLU MALE BRIGE, VEZANE SU UZ ŠEFOVE I RAD

LJUBAV: Vaša emotivnost danas će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti. KARIJERA: Male nervoze i brige bit će povezane sa zahtjevima profesije ili šefa. Držite se zacrtanih pravila. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2022-08-11T07:00:00.0000000Z

2022-08-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282050510840806

Vecernji List