Večernji list

Horoskop

OVAN (21. OŽUJKA - 20. TRAVNJA) NE MORATE UVIJEK INZISTIRATI NA SVOM

LJUBAV: Možete očekivati niz zanimljivih susreta od kojih će neki biti i malo provokativni, ali vi ćete se snaći odlično. KARIJERA: U intelektualnim poslovima moglo bi doći do manje rasprave u kojoj ne morate inzistirati na svom. ZDRAVLJE I SAVJET: Osjećat ćete se jači.

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) POSTAVLJAT ĆETE NOVA PITANJA U POSLU

LJUBAV: Partner bi vas mogao uvući u svoj mali labirint strasti gdje zaista ima svega. Pazite da ne pretjerujete u istom. KARIJERA: Nastojat ćete skupiti nova iskustva i uklopiti ih u svoj poslovni plan. ZDRAVLJE I SAVJET: Nalazite ravnotežu u svemu.

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) BUDITE SUZDRŽANI KOLIKO MOŽETE

LJUBAV: Nećete imati smisla ni razumijevanja za partnerove mušice, nego ćete se praviti ludi i okrenuti sve na šalu. KARIJERA: Situacija će biti pomalo napeta, jer ćete biti u iskušenju da odreagirate na provokacije. ZDRAVLJE I SAVJET: Upornost se isplati.

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) NASTAVLJATE SA SKRIVANJEM OSJEĆAJA

LJUBAV: Zaključit ćete da je potrebno biti diskretniji kako bi bili sretniji. Tako ćete nastaviti sa skrivanjem osjećaja. KARIJERA: Razmišljate o tome kako u posao uplesti stručne osobe. Analizirate moguće kandidate. ZDRAVLJE I SAVJET: Tolerancija je vaše oružje.

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) NEĆETE SE BAŠ PREVIŠE PRETRGATI NA POSLU

LJUBAV: Da bi nadvladali prazninu u osobnim odnosima danas ćete igrati igru tajanstvenosti. KARIJERA: Nećete se baš pretrgati na poslu. Uredno ćete odraditi ono što se od vas traži, a onda ćete veselo poći kući. ZDRAVLJE I SAVJET: Jednostavno izdržite.

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) ONO ŠTO TRENUTNO NEMATE, IZMISLIT ĆETE

LJUBAV: Iznenadit će vas poziv za izlazak s većom grupom ljudi. Ne dvojite, nego prihvatite, bit će vam lijepo. KARIJERA: Ili ćete vi biti previše popustljivi prema nadređenima, ili će se oni tako postaviti prema vama. ZDRAVLJE I SAVJET: Ono što nemate, izmislit ćete.

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) VJERUJETE S PRAVOM U LJEPŠE SUTRA

LJUBAV: Pomalo ste umorni od obećanja i očekujete promjene. Vjerujete s pravom u ljepše sutra. KARIJERA: Ne treba srljati u nove projekte pod svaku cijenu. Bolje je prvo proanalizirati kamo vas oni mogu dovesti. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite vremena za sebe.

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) IDETE SVOJIM PUTEM I SLIJEDITE CILJEVE

LJUBAV: Možda ćete se osjećati pomalo utučeno bez pravo razloga, ali sve će to brzo proći i donijet će vam bolje raspoloženje. KARIJERA: Ako radite posao koji nije konkretan, bit ćete iznimno uspješni. ZDRAVLJE I SAVJET: Vi uvijek idete svojim putem.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) SREĆU ĆETE POTRAŽITI U MIRNOM OKRUŽENJU

LJUBAV: Danas je dobar dan za izlaske, ali vjerojatnije je da ćete sreću potražiti u mirnom okruženju vlastitog doma. KARIJERA: Malo više truda uložite u svoj posao, pa ni rezultati neće izostati. Surađujte s drugim kolegama. ZDRAVLJE I SAVJET: Što zamislite, vi ostvarite.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) DOĆI ĆE DO MANJIH FINANCIJSKIH IZDATAKA

LJUBAV: Vjerojatno će vas obuzeti ljubavna sjećanja ili će vas dirnuti jedna osoba iz prošlosti. KARIJERA: Doći će do financijskih izdataka na koje niste računali. Sve ćete to morati zapisati u knjigama firme. ZDRAVLJE I SAVJET: Neke stvari više nemaju smisla.

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) MLADE OSOBE DIVIT ĆE SE PROFESIJI KOJU RADITE

LJUBAV: Vaša potreba za ljubavlju bit će povećana, a prilike za isto smanjene. Otuda frustracije. KARIJERA: Mlade osobe divit će se profesiji koju radite, ali vi ćete se trebati pokazati kao odgovoran djelatnik. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) BIRAJTE U SKLADU SA SVOJIM KRITERIJIMA

LJUBAV: Jedna stara ljubav neočekivano će se pojaviti ili javiti. To će vas malo raznježiti, ali ni malo udaljiti od partnera. KARIJERA: Imate otvorena vrata za razne mogućnosti. Na vama je da birate u skladu sa svojim kriterijima. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne date se.

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2022-09-28T07:00:00.0000000Z

2022-09-28T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282153590155293

Vecernji List