Večernji list

Horoskop

OVAN (21. OŽUJKA - 20. TRAVNJA) OBITELJSKI PROBLEM ĆE VAM UZETI VEĆINU VREMENA

LJUBAV: Jedan obiteljski problem bit će na rubu i situacija će zahtijevati rješavanje. To će vam uzeti većinu vremena. KARIJERA: Možda ćete nekom reći da se dozove pameti, premda bi se isto to moglo primijeniti i na vas. ZDRAVLJE I SAVJET: Vodite zdrav život.

BLIZANCI (22. SVIBNJA - 21. LIPNJA) NE SUMNJAJTE U SVOJE IDEJE, ODLIČNE SU

LJUBAV: Danas je vaš obećavajući ljubavni dan. Sve će upućivati na sklad, razmjenu jednakih ideja, telepatsko razumijevanje i povezivanje. KARIJERA: Poslovno putovanje ili kretanje moglo bi iznjedriti vrlo originalan plan. ZDRAVLJE I SAVJET: Prihvatite izazove.

LAV (23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA) BLISKOST S VOLJENOM OSOBOM I SREĆA SU TU

LJUBAV: Povoljne ljubavne prilike pojavit će se i danas. Izlazak, bliskost s voljenom osobom, zadovoljstvo i sreća su tu. KARIJERA: Morat ćete se pozabaviti jednim financijskim problemom. Uspjet ćete naći rješenje. ZDRAVLJE I SAVJET: Sve teče po planu.

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) RAZMISLITE, LJUBAV IPAK NEMA CIJENU

LJUBAV: Vjerojatno ćete potrošiti više novca nego što ste planirali, a sve s ciljem da nekog impresionirate. Ljubav nema cijenu. KARIJERA: Oni koji su očekivali protekciju će je i dobiti. Bit će i onih čiji će trud biti iskreno pohvaljen. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni.

STRIJELAC (22. STUDENOG - 21. PROSINCA) ČINI SE DA VAM JE SAD SVE POTPUNO JASNO

LJUBAV: Vaš privatni život danas će se dobrim dijelom odvijati u kuhinji. Pripremat ćete zanimljiv menu. KARIJERA: Čini se da vam je sad sve potpuno jasno. Više nema nikakvih dvojbi oko nečeg što ste dugo istraživali. ZDRAVLJE I SAVJET: Stabilni ste i čvrsti.

VODENJAK (21. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) VEZANI DANAS UŽIVAJU KOD KUĆE

LJUBAV: Domaća kućna sreća bit će vam najvažnija. Vezani uživaju kod kuće, a samci se neće pretjerano angažirati u zavođenju. KARIJERA: Poželjet ćete malu promjenu na radnom mjestu. Kad je već nema, izmislit ćete je sami. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi.

BIK (21. TRAVNJA - 21. SVIBNJA) NISTE NI VIDJELI ŠTO SU VAŠI SURADNICI PROPATILI

LJUBAV: Ako ste se povezali s osobom iz drugog podneblja, danas ćete se s njom zbližiti još više. Bit ćete zadovoljni. KARIJERA: Vjerojatno niste vidjeli što su sve neki vaši suradnici propatili jer sami ne detektirate takva iskustva. ZDRAVLJE I SAVJET: Pad imuniteta.

RAK (22. LIPNJA - 22. SRPNJA) NE MISLITE KAKO NEŠTO MOŽETE SAKRITI

LJUBAV: Prepoznavat ćete ljepotu u svemu i s plemenitim ciljem pristupat ćete osobama suprotnog spola. KARIJERA: Svaki vaš potez mjeri se jednako dobro kao i potez drugih u poslu. Zato ne mislite kako nešto možete sakriti. ZDRAVLJE I SAVJET: Odlično.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) IZGLEDNA JE PRIPREMA ZA KRAĆE PUTOVANJE

LJUBAV: Pred vama je još jedan dan u kom će do izražaja doći otvorenost svih mogućnosti kad se o ljubavi radi. KARIJERA: Izgledna je priprema za kraće putovanje koje bi vam trebalo donijeti zadovoljstvo. ZDRAVLJE I SAVJET: Prihvatite realitete.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOG) IMATE IDEJE KOJE KAO DA NISU S OVOG SVIJETA

LJUBAV: U komunikaciji između vas i voljene osobe sve će veću ulogu igrati zanimljive ideje koje kao da nisu s ovog svijeta. KARIJERA: Kolege na poslu pokazat će svoju naklonost prema vama. Podržat će vas i simpatizirati. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o sebi.

JARAC (22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA) SAMCI ĆE SE DOTJERATI, PA POTOM IZAĆI

LJUBAV: Oni koji još traže srodnu dušu imat će jaku inspiraciju za zavođenje. Lijepo će se dotjerati, pa potom izaći van. KARIJERA: Na poslu ćete se osjećati kao da lutate u maglovitom jutru. Držite se sigurnog oslonca. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se od svega.

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) DANAS MALO VIŠE RADITE NA ULAGAČIMA

LJUBAV: Bit ćete senzualni i maštoviti. Težit ćete intimističkom ozračju. Ostat ćete kod kuće s voljenom osobom. Nije vam do izlazaka. KARIJERA: Sve vaše poslovne ideje dobro se razvijaju i konkretiziraju. ZDRAVLJE I SAVJET: Ojačat će vaš smisao za humor.

Zabava & Vrijeme

hr-hr

2022-12-07T08:00:00.0000000Z

2022-12-07T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282046216130703

Vecernji List