Večernji list

Horoskop

15, ime i prezime hrvatske glumice

slici. skrivene na

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) MOGLI BISTE DOŽIVJETI OSTVARENJE SVOJIH SNOVA

LJUBAV: Mogli biste doživjeti pravu ljubavnu ekstazu i ostvarenje svojih snova koje ste dugo sanjali. KARIJERA: Da bi uspjeli, oslonite se sami na sebe. Vi ste najbolji putokaz, kako sebi, tako i drugima oko sebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o svojim ciljevima.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) PREPUSTITE SE IDEJI DA VAS OVAJ PUT VODE DRUGI

LJUBAV: Mnogi od vas će biti skloni potrošiti više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo. KARIJERA: S povjerenjem se prepustite ideji da vas ovaj put vode drugi. Oni znaju kako stići do uspjeha. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne uzimajte stvari previše k srcu.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

✽✽✽✽✽

MOGLI BISTE IZNENADITI NEOBIČNIM PRIJEDLOGOM

LJUBAV: Koliko god se vi budete trudili poboljšati svoj privatni život, danas će vam stvari povezane s tim izmicati iz ruku. KARIJERA: Svoje šefove biste mogli ugodno iznenaditi neobičnim financijskim prijedlogom. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne istražujte previše.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

✽✽✽✽✽

ŽELJET ĆETE DA VAS DANAS DRUGI MAZE I PAZE

LJUBAV: U osjećajnim pitanjima imat ćete velika očekivanja. Željet ćete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, ovisi o partneru. KARIJERA: Slobodno se možete prepustiti radu jer ćete u njemu naći sve ono što ste oduvijek tražili. ZDRAVLJE I SAVJET: U dobroj ste formi.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

✽✽✽✽✽

VEZANI ĆE IMATI POTREBU MALO SE OSAMITI

LJUBAV: Kod vas će se danas opet javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu malo se osamiti ili ići u veća društva. KARIJERA: Pokazat će se da je vaš odnos s vašim nadređenima prilično kaotičan. ZDRAVLJE I SAVJET: Slušajte unutrašnji glas.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

✽✽✽✽✽

MOGUĆI SU NEKONTROLIRANI FINANCIJSKI IZDACI

LJUBAV: Dan je dobar za neobavezna druženja. Izađite van, prošetajte, a pogotovo ako ste još sami. KARIJERA: Mogući su nekontrolirani financijski izdaci. Držite se zacrtanog plana i pomake u tom smislu činite minimalno. ZDRAVLJE I SAVJET: Komunicirajte.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DAN JE STVOREN ZA POSLOVE POVEZANE S ESTETIKOM

LJUBAV: Vjerojatno ćete se vi i voljena osoba natjecati u hedonizmu. Svatko će željeti da njegov užitak bude potpuniji. KARIJERA: Dan je kao stvoren za poslove povezane s estetikom, ali i za kombinatoriku ideja. ZDRAVLJE I SAVJET: Neumjerenost u hrani i piću.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) USPJET ĆETE POBJEĆI OD SVEGA I NASMIJATI SE

LJUBAV: Nastavit ćete se zabavljati kao da nema nikakvih problema. Uspjet ćete pobjeći od svega i nasmijati se. KARIJERA: Novim “stručnim” planovima i potezima mogla bi biti ugrožena neka prava vaših kolega. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobar je dan za sportaše.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) VAŠA STRATEGIJA JE ZA SVAKU POHVALU

✽✽✽✽✽

LJUBAV: Bit ćete uporni u izražavanju svojih ideala. Neki bi mogli s istim zatupiti. Odrecite se savršenstva. KARIJERA: Naći ćete originalan način da pobijedite u malim borbama. Vaša strategija je za svaku pohvalu. ZDRAVLJE I SAVJET: Prvo smislite, onda govorite.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) UZ VIŠE OTVORENOSTI, SVE ĆE BITI BOLJE

✽✽✽✽✽

LJUBAV: Partner će očekivati nježnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svijet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. KARIJERA: Svi poslovi povezani s alternativnom, kao i oni povezani sa psihologijom, će se odvijati dobro. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

✽✽✽✽✽

USPJET ĆETE SVE OKRENUTI U PRAVCU DOBRE ZABAVE

LJUBAV: Trenutno ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, ali uspjet ćete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. KARIJERA: Vaša potreba da nametnete svoje ideje bit će jaka, ali vas nitko neće uzeti za ozbiljno. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje se naprežite.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

✽✽✽✽✽

MNOGIMA OD VAS SE DANAS NEĆE DATI RADITI

LJUBAV: Mnogi će imati potrebu prošetati, sresti neke zanimljive likove i s njima podijeliti ono što im leži na srcu. KARIJERA: Mnogima od vas se neće dati raditi. Raspoloženje će vas voditi u neistražena područja. ZDRAVLJE I SAVJET: Bavite se onim što volite.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

Sport

hr-hr

2023-02-05T08:00:00.0000000Z

2023-02-05T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281822877949860

Vecernji List