Večernji list

Povelja županije hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Župan Boban zahvalio reprezentativcima na rezultatima, ali i zajedništvu

Slavica Vuković

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban u četvrtak je, uoči utakmice Hrvatska – Wales, uručio hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji povelju za ostvarene rezultate.

Primanju u Županiji nazočili su izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, tehnički direktor HNS-a Stipe Pletikosa te trener Ivica Olić. Uz župana Bobana, bili su prisutni i predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić, pročelnik Kabineta župana Davor Pavić te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić.

Promocija sporta

– Ovo je prigoda da zahvalimo za rezultat u Kataru, ali i za promociju sporta i domoljublja u svijetu i Hrvatskoj. Našoj nogometnoj reprezentaciji iznad svega zahvaljujem za zajedništvo. I ovih dana, dok su boravili u Splitu, vidjeli smo brojne humanitarne aktivnosti koje su napravili. Obišli su djecu, veterane i branitelje.

Jednostavno, gdje god se pojave, svojom plemenitošću i skromnošću pokazuju kako se brane boje svoje domovine – izjavio je župan Boban i poželio da u duhu zajedništva, koji prezentiraju, i dalje pobjeđuju. Dodao je i to kako mu posebno zadovoljstvo pričinja to što su u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji svoj obol u prošlosti, ali i u novije vrijeme dali nogometaši

’Gdje god se pojave, svojom plemenitošću i skromnošću pokazuju kako se brane boje svoje domovine’ Boban

Lokalni Hr

hr-hr

2023-03-27T07:00:00.0000000Z

2023-03-27T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281960317004897

Vecernji List