Večernji list

Horoskop

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) ČEKATE DA DAN ZAVRŠI I DA SE PREBACITE U SUPER VEČER

LJUBAV: Vaša potreba za pričanjem i danas će biti zadovoljena, no srce će opet ostati prazno. No i priča je nešto. KARIJERA: Kako dan odmiče, vi ćete se sve više u mislima prebacivati u večer ugodnog druženja. ZDRAVLJE I SAVJET: Godi vam svjež zrak.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) JEDAN DIO POSLA DANAS ĆE BITI ZAKLJUČEN. IDETE DALJE

LJUBAV: Ako ste još sami, danas svakako izađite jer ćete imati veliku priliku za novo ugodno poznanstvo. KARIJERA: Jedna situacija ili dio posla danas će biti definiran, sazreo ili zaključen. Iz toga će poteći novi poticaji. ZDRAVLJE I SAVJET: Zanemarite živciranja.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) POSLOVI U KOJIMA IMATE UTJECAJ RAZVIJAJU SE SUPER VAGA (23. rujna - 22. listopada) MOGLI BI SE POSTAVITI POPUT DIVLJEG KONJA. SMIRITE SE

LJUBAV: Otvoreni ste za nove mogućnosti i sa sve više nade prepuštate se spontanim trenucima koji donose ugodu. KARIJERA: Neki bi se mogli postaviti poput divljeg konja koji se treba pripitomiti. Shvatite da se raditi mora. ZDRAVLJE I SAVJET: Nervozice.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE ŽELITE SRLJATI ALI ODREDNICE MORATE POSTAVITI

LJUBAV: Situacija je šarena. Možete izaći, čak se i dobro provesti, ali osobni odnosi ostat će površni. KARIJERA: Ne želite srljati, ali neke se odrednice moraju postaviti. Danas ćete razgovarati o njima na ležeran način.. ZDRAVLJE I SAVJET: Organizirajte si dan.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) NEKI VAŠI CLJEVI NISU BAŠ REALNI. RAZBISTRITE IH

LJUBAV: Vaša trenutačna potreba za akcijom navodit će vas na nespretne postupke i neoprezne izjave. KARIJERA: Kad se radi o ciljevima jednog posla danas bi se moglo pokazati da oni nisu ni jasni ni stabilni. Razbistrite ih. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne jedite tešku hranu.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NA POSLU DANAS NEMATE NI BRIGA NI PROBLEMA. IDE VAM

LJUBAV: Otpustit ćete pitanja i zanemariti brige. To će vam biti i najbolji potez jer ćete se otvoriti za bolje mogućnosti.KARIJERA: Nemate briga ni problema jer se stvari razvijaju povoljno po vas. Osigurajte ono što ste postigli. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte jogu.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) KONAČNO ĆETE USPJETI PRONAĆI RAVNOTEŽU U ŽIVOTU

LJUBAV: Naći ćete načina da postignete kakvu takvu ravnotežu u svom privatnom životu. U tome ćete uspjeti. KARIJERA: Možda će vam se činiti da niste zaštićeni, ali nije tako. Za vas vrijede ista pravila. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se kroz dobar san.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NA POSLU MALE NESUGLASICE, ALI STVARI IDU NA BOLJE ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) OSOBNE PROCJENE DANAS VAM NEĆE BITI BAŠ REALNE

LJUBAV: Kao da nećete vidjeti jasno ili ćete biti skloni samohvali. Procjene vam neće biti sasvim realne. KARIJERA: Vaši kolege danas će se pokazati kao vrlo vješti u umjetničkim ili kreativnim temama. Pratite ih. ZDRAVLJE I SAVJET: Nije zabranjeno opustiti se.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) ODLIČNO DJELUJETE, POKAZUJETE ZAVIDNU KREATIVNOST

LJUBAV: Možete očekivati povoljan ljubavni dan. Otvorene su mnoge nove mogućnosti, a modža i put. KARIJERA: Osim što ćete odlično djelovati na operativnom razini, na poslu pokazaujete i zavidnu kreativnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) MOGLI BI PRIVREMENO IZGUBITI SVOJ KOMPAS I PRETJERATI

LJUBAV: Neki će privremeno izgubiti kompas i silno se nahvaliti svojim ljubavnim pustolovinama. Pretjerat će. KARIJERA: Zaključci do kojih dolazite ostat će poznati samo vama i nikome drugom. To nije tipično za vas. ZDRAVLJE I SAVJET: Više se krećite.

Panorama

hr-hr

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282372632483420

Vecernji List