Večernji list

Vikend hedonizma uz Festival koktela u bajkovitoj Opatiji, s fantastičnim pogledom

NAJLJEPŠA TERASA NA JADRANU POSLJEDNJI VIKEND U

SVIBNJU POSTAT ĆE OAZA VRHUNSKE ZABAVE. LIBURNIA

HOTELS & VILLAS U BAJKOVITU OPATIJU, U HOTEL KVARNER 26. I 27. SVIBNJA, DOVODI PRESTIŽNI FESTIVAL KOKTELA –

PRVI IMPERIAL SPIRITS FESTIVAL.

Riječ je o festivalu koji spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najfinijih žestokih pića te okuplja najbolje koktel-majstore i miksologe iz Hrvatske i regije koji će predstaviti nove trendove u industriji uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Posjetitelje očekuje bogat zabavni i glazbeni program. Dok se na pozornici budu izmjenjivali DJ-I i live izvođači, svoje “signature” koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brendova pića. Sva kušana pića bit će dostupna za kupnju u festivalskoj trgovini. Uz to, na čarobnoj terasi hotela Kvarner sprema se i prava gastro poezija. U gastro zoni posjetitelji će pronaći širok izbor delicija kako iz lokalne tako i iz internacionalne kuhinje. Dok će se preko dana uživati uz dobru glazbu, vrhunske specijalitete i opuštajući zvuk valova, večer je rezervirana za nezaboravni after party.

– Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti koktel ovog ljeta. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo – poručili su organizatori. Uz Liburnia Hotels & Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznat i vrlo posjećen Liquid Market. Festivalska ulaznica uključuje neograničeno kušanje koktela te ulaz na after party, a moguće je birati između dnevne i festivalske ulaznice. Za sve one koji žele cijeli vikend uživati na Kvarneru u ponudi su paketi koji uključuju i smještaj u predivnim hotelima Liburnia Hotels & Villas. (Martina Strukić)

Novosti

hr-hr

2023-05-20T07:00:00.0000000Z

2023-05-20T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281569475087212

Vecernji List