Večernji list

NOVA SEZONA, NOVE SJAJNE TEME

U GRAD SE VRAĆAJU DOGAĐANJA, OTVARAJU SE LISTE ČEKANJA ZA VJEŽBANJE...

Vesna Blašković, urednica Dive

Počela je škola, grad se napunio, godišnji odmori davno su zaboravljeni i život se vratio u kolotečinu i traženje parkinga. Nevjerojatno je kako je dovoljan jedan dan u Zagrebu da se zaboravi na cijelo ljeto. Zato sam s posebnom sjetom gledala foptografije našeg Ivana Ćosića, koji je za Divu napravio rekapitulaciju domaćih destinacija. Iako je zaključio kako je iza nas prilično čudno ljeto, nakon kratkog obilaska susjednih zemalja, ipak je i dalje zadovoljan našom sezonom, a na stranicama Dive otkrijte koji su njegovi highlightsi.

Marija je ovaj put istražila fenomen pilatesa te pronašla u Zagrebu tzv. hot pilates, svjetsko hit vježbanje za koje postoje liste čekanja. Duda je u beautyju pronašla sve za obrve, istražila nove formule ruževa te izdvojila najbolje proizvode iz prirodne kozmetike za lice i tijelo. Osim toga, u dizejrskom profilu o Isseyu Miyakeu otkrila je kao je upravo on odgovoran za prepoznatljive dolčevite Stevea Jobsa te kako ga je tragedija u Hirošimi obilježila i odredila mu cijeli život.

Bili smo i na izložbi supertalentiranog kipara i dizajnera nakita Nenada Sovilja, koji nas uvijek razveseli novom kolekcijom, no ovom je izložbom u Klovićevim dvorima ljestvicu digao još više! Zvijezda broja je dizajnerica i producentica u kulturi Irena Šekez Sestrić, čiji se intrevju čita s posebnim guštom. Ostavljam vas da uživate u novoj Divi!

SAMO JE JEDAN DAN U ZAGREBU DOVOLJAN DA SE

ZABORAVI CIJELO LJETO

Contents

hr-hr

2023-09-09T07:00:00.0000000Z

2023-09-09T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281582360215860

Vecernji List