Večernji list

PETROKOV

Više od 30 godina tradicije

Tvrtka Petrokov već je 32 godine lider na tržištu pa ne čudi da su se pozicionirali kao jedno od 250 najuspješnijih poduzeća u Republici Hrvatskoj i drugo na tržištu u svojoj industriji. – Zajedno gradimo novi Petrokov koji je, osim na kvalitetu, dizajn i najnovije trendove u svijetu grijanja, hlađenja, instalacija, obnovljivih izvora energije i sanitarija, fokusiran na postizanje optimalnih poslovnih rezultata. Rastemo i širimo tvrtku otvaranjem novih poslovnica i zapošljavanjem kao i uvođenjem vlastite robne marke. Cilj nam je biti pouzdan partner i tvrtka u samom vrhu područja poslovanja. Kroz stabilan i održivi razvoj svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima pružamo dobro okruženje i poslovnu sigurnost – objašnjava direktorica Simona Zavratnik te dodaje: – U sklopu Petrokovih 30 godina predstavili smo rebranding naše tvrtke. Ovim rebrandingom željeli smo pokazati Petrokov kao uspješnu i modernu obiteljsku tvrtku koja prati svjetske trendove i donosi ih na hrvatsko tržište – ponosno zaključuje.

Danas imaju 200 zaposlenika i devet poslovnica diljem države što ih čini nacionalnim liderom kada se radi o sustavima za grijanje i hlađenje, ugradbenoj i instalacijskoj opremi, sustavima obnovljivih izvora energije, sanitarija i keramici.

Tijekom posljednjih 15 godina svoju ponudu proširili su i na program sanitarne opreme, stoga danas u Petrokov poslovnicama možete pronaći moderne, vrlo kvalitetne i atraktivne keramičke i sanitarijske proizvode iz Europe i Hrvatske.

– Redovno uvodimo nove proizvode u svoju ponudu, posjećujemo razne sajmove koje i sami organiziramo te tako održavamo korak s čestim promjenama. Tijekom godina poslovanja možemo se pohvaliti raznim prekrasnim i inovativnim projektima i suradnjama koje smo ostvarili – objašnjava direktorica Petrokova te ponosno dodaje: – Imamo vlastiti ekskluzivni brend Pe-line koji objedinjuje proizvode za grijanje, hlađenje, asortiman sanitarijskih i instalacijskih proizvoda te obnovljive izvore energije. Pe-line proizvode potpisuju mnogi hrvatski i europski renomirani proizvođači. Svi proizvodi visoke su kvalitete i funkcionalnosti, a krasi ih i pristupačna cijena. A uz devet poslovnica diljem zemlje tu je i web-shop s više od 6000 proizvoda koji se svakodnevno dopunjavaju i ažuriraju.

PROMO

hr-hr

2023-03-04T08:00:00.0000000Z

2023-03-04T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281676849117631

Vecernji List