Večernji list

Josipa Maras za najmlađe Nova kolekcija tapeta iz Studija

Ono što čini ovu kolekciju posebno uzbudljivom je njezina prilagodljivost prostoru i željama i mašti mališana čiju sobu će krasiti

Za postizanje idealnog sklada u uređenju doma, važno je posvetiti pažnju svakoj prostoriji. Dječje sobe su posebna mjesta gdje se rađaju snovi i gradi budućnost, stoga predstavljaju izazov za dizajnere kad je u pitanju usklađivanje s ostatkom interijera. Tom izazovu u potpunosti je odgovorila nova dječja kolekcija Studijo tapeta. Bajkoviti motivi, razigrane životinje, pastelne boje i edukativne poruke u trenu pretvaraju dječju sobu u inspirativno okruženje za rast, igru i učenje.

“Kolekcija je plod pažljivog osluškivanja dječjih želja. Odlučila sam se za razigrane šumske životinje jer mi se učinilo pomalo nepošteno crtati dinosaure pored svih tih bajkovitih stvorenja. Ovog puta kolekciji smo dodali edukacijski karakter kroz poruke koje osnažuju vlastitu osobnost kod djece.” – izdvojila je Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo Wallart. Zvijezda ove kolekcije je svakako tapeta Strip koja svojom originalnošću osvaja na prvu. Strip predstavlja pravu umjetničku galeriju ilustracija koje se međusobno nadopunjuju i stvaraju priču. Svaka od ilustracija nosi poruku koja podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje kod djece, podsjećajući ih na važnost pozitivnih misli i osjećaja. No, ono što čini ovu kolekciju posebno uzbudljivom je njezina prilagodljivost. “Kolekcija slavi bogatstvo različitosti. S naglaskom na stvaranje potpuno jedinstvenog i personaliziranog prostora.” – zaključila je Josipa Maras.

PROMO

hr-hr

2023-11-04T07:00:00.0000000Z

2023-11-04T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282153590987818

Vecernji List