Večernji list

Vrhunski glumci u novom spotu Jamnice

Igrane situacije nije bilo komplicirano odigrati s obzirom na to da su se svi redom vrlo jednostavno poistovjetili sa životnim situacijama koje se prikazuju u reklami

Od kuhanja ručka, rada na novim inovativnim projektima, uživanja u hobijima, Jamnica je nezaobilazan dio svakodnevnih aktivnosti. Upravo je ta činjenica postala glavna inspiracija nove kampanje Jamnice pod nazivom “Radi se” uz krovnu poruku “Što god da se radi, uvijek se radi uz Jamnicu”.

Prvi put Jamnica je okupila vrhunsku glumačku postavu koju čine Jelena Miholjević, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica te Željko Duvnjak. Na ovaj način željelo se ispreplesti razne članove društva kao što su obitelj, prijatelji, susjedi s konkretnom poveznicom, ali i pobuditi nostalgiju te emocije kod postojećih, ali i budućih potrošača Jamnice. Svemu tome pridonosi i glazbena podloga legendarne skladbe “Nadalina” Olivera Dragojevića.

Iza ove sjajne kampanje stoji marketinški tim Jamnice te kreativna agencija BBDO Zagreb, dok produkciju videa potpisuje Val produkcija. “Na reklami se radilo više mjeseci i sretni smo što je ona konačno predstavljena. Na njoj je radio veliki tim, a priča kampanje uvodi nas u jedan uži krug ljudi koji na dovitljivi način proživljavaju uobičajene životne trenutke, a Jamnica je dio njihove svakodnevice”, istaknuo je Matko Radovčić, stariji voditelj robnih marki u Jamnici. Snimanje reklame odvijalo se na više lokacija. Iako je bilo zahtjevno i intenzivno, igrane situacije glumcima nije bilo komplicirano odigrati s obzirom na to da su se poistovjetili sa životnim situacijama koje se prikazuju u reklami.

Promo

hr-hr

2023-05-20T07:00:00.0000000Z

2023-05-20T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282260964821868

Vecernji List