Večernji list

PAMETNA NARUKVICA KOJU OBOŽAVAJU INFLUENCERICE ŠIROM SVIJETA

Unatoč svim radostima koje donosi izležavanje na suncu, ne treba zaboraviti na štetne posljedice koje sunčeve zrake ostavljaju na koži. Upravo zato Bioderma donosi novo rješenje, savršeno za kožu, ali i njezin ekosustav.

Tržište je preplavljeno različitim proizvodima koji obećavaju prijeko potrebnu zaštitu od sunca, međutim postavlja se pitanje kako u moru njih izabrati najbolje rješenje za kožu. Sasvim novi pristup i zaokret donosi Bioderma, francuski brend s 40-godišnjim iskustvom, ovoga puta svojom najnovijom dermatološkom inovacijom unutar linije Photoderm. Proizvodi Photoderm temelje se na ekobiologiji, znanstvenom pristupu koji je inspiriran biologijom kože i njezinim ekosustavom. Vodeći se tom vizijom stvoreni su proizvodi koji kožu jačaju i uče je kako da sama bolje funkcionira, bez pretjeranog tretiranja. Sadrže kombinaciju zaštite širokog spektra za UVA/UVB zrake i patentiranu biološku zaštitu koja štiti kožu iznutra, a izabrano je osam najučinkovitijih filtera od ukupno 32 odobrena na razini Europske Unije.

Bellabeat Ivy pametna narukvica u nekoliko je mjeseci osvojila srca žena diljem svijeta jedinstvenim spojem vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Među obožavateljicama su se našle i mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice. Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima više od 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno da je opsjednuta svojom Ivy narukvicom. Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njezinu wellness rutinu i istodobno potiče na veću odgovornost prema zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

PROMO

hr-hr

2022-04-23T07:00:00.0000000Z

2022-04-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282445647611993

Vecernji List